Over ons
Maak kennis met RP Soundtechniek

Wij zijn hét adres voor de technische ondersteuning van al uw producties en evenementen.

Onze kracht ligt vooral in de technische ondersteuning van grote orkesten en bands.Naast deze ondersteuning doen wij ook presentaties, evenementen, beurzen en festivals. Door jarenlange ervaring weten wij precies wat er speelt. Enkele voorbeelden zijn KHSC Kerkdriel, KNA Lunteren, Oude post Harmonie, Jazz in Duketown, Het Brabants Jazz Orkest, Mevrouw van Heck, Lapa Loca, Clubsoda, Avro's Toppop Band, Pianoshow.Dj, Le Funq, Oeteldonsche Club etc. .

Denk naast orkesten ook aan koren, bands, fanfares, harmonieën (proms), carnavalsclubs, (bedrijfs)presentaties en theatervoorstellingen. Complete evenementen zullen wij doeltreffend en met positief resultaat voor u uitvoeren.

Maar niet alleen verzorgen wij audio ondersteuning. Ook ondersteuning bij gebruik van diverse lichtsoorten, video en special effects zijn mogelijk. Uiteraard zijn al uw wensen hierin bespreekbaar. Wij helpen u dus helemaal op maat.

Alle materialen worden door ons opgebouwd en afgebroken. Ook zorgen we voor technische ondersteuning op locatie. Zo bent u verzekerd van de juiste expertise en resultaatgericht support. Mede hierom zijn wij geen bedrijf voor de losse verhuur.

Voor eventuele vragen of kostenindicaties mag u altijd contact met ons opnemen. Geheel vrijblijvend natuurlijk!